«Құймақ» дайындау бойынша мастер-класс
2018 жылдың 13-14 ақпанында «Туризм және мейрамхана ісі» кафедрасының доценті Алексеенко Т.Н. және РД-13с, РД-24с, РД-22, РД-32, Тур-32 топтарынының студенттерімен «Құймақ» дайындау бойынша мастер-классты өткізілді.
«Туризм және мейманхана ісі» кафедрасында «Масленица» тойлау дәстүрі бірінші жыл емес атқарылып жатқан. Татьяна Николаевна мастер-класс кезінде студенттерге «Масленица» мерекелеу дәстүрін және әр түрлі құймақтарды дайындау рецепттерімен таныстырды.
Барлық студенттер шын ықыласпен құймақтарды пісірді. Мастер-класс бірлесіп шай ішумен аяқталды.