Шығармашылық коллоквиум
2015 жылдың 7 мамырында тауартану мен сертификаттау кафедрасында ең алғаш рет «Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарындағы сервис» атты пәні бойынша шығармашылық коллоквиум алынды. Суретте ТПП-31к тобының студенттері «Кейтеринг – романтикалық кешкі ас, Зияпат – фуршет – Жаңа жыл кеші, Зияпат шәй - 8 наурыз, қазақ дастарханы –Шілдехана тойы, Бала мейрамы – туған күн – жас жұбайлар үшін той дастарханы және т.б.» атты тақырыптар бойынша үстелді әзірлеп жатыр. Студенттер астың ұсынылуының барлық түрлерін , зияпаттың түрлерін көрсете алды, ыдыс-аяқтардың аттарымен таныстырып, мәзірді дайындады. Шығармашылық коллоквиумды кафедраның аға оқытушысы х.ғ.к. Исабаева Г.М. өткізді.