• ВЕРСИЯ ДЛЯ СЛАБОВИДЯЩИХ

Магистратура-ББ-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы-ҒП

  • Білім беру бағдарламасының шифры:

    7М07201

    Білім беру бағдарламасының шифры Атауы:

    Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (ғылыми және педагогикалық бағыт)

    Оқыту бағыты:

    Техникалық ғылымдар және технологиялар

Білім беру бағдарламасы 7М07201 «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» ҚР ҰӘҚМ 2022 жылғы 20 шілдедегі № 2 бұйрығымен  бекітілген Жоғары және жоғары оқу орнынан кейінгі білім берудің мемлекеттік жалпыға міндетті стандарты және 2011 жылғы 20 сәуірдегі № 152 бұйрығымен бекітілген ЖЖОКБҰ-да кредиттік технологияларды оқыту бойынша оқу процесін ұйымдастыру ережелері (өзгертулер және толықтырулармен) Ұлттық біліктілік шеңбері, Салалық біліктілік шеңбері "Тамақ өнеркәсібі" және "Қоғамдық тамақ өнімдерін өндіру" кәсіби стандарты негізінде құрастырылған.

7М07201 «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» Білім беру бағдарламасы бойынша магистратура түлектері келесі кәсіби қызмет түрлерін атқара алады:

кәсіпорынның директоры (бастығы, басқарушысы); бас технолог; кәсіпорынның әртүрлі учаскелерінің басшысы; зерттеуші; білім беру ұйымдарындағы ғылыми қызметкер және оқытушы.

Түлекке академиялық дәреже беріледі:

Ғылыми - педагогикалық бағыт бойынша - ББ 7М07201 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" бойынша техникалық ғылымдар магистрі;

Оқу мерзімі:

Ғылыми - педагогикалық бағыт бойынша-2 жыл.

Оқыту түрі – күндізгі.

3D тур КЭУ
Антиплагиат
Темпус
Erasmus
TIL