• Мамандық шифры:

    6В07201

    Мамандығы:

    Азық-түлік өнімдерінің технологиясы

    Факультеті:

    Бизнес, құқық және технология факультетінің

    Дайындық бағыты:

    Техникалық ғылым және технологии


Атауы

Сипаттамасы

Білім беру бағдарламасының атауы

6В07201 «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы»

Білім беру бағдарламасының түрі

Қолданыстағы  БББ

Білім беру саласындағы жіктеу және коды

6В07  Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары

Білім беру бағдарламаларының тобы

В068  Азық-түлік өнімдерін өндіру

Білім беру бағдарламасының мақсаты

Студенттердің кәсіби өсуі мен жеке дамуы үшін негізі ретінде еңбек нарығының қазіргі талаптарына сәйкес азық-түлік өнімдерінің технологиясы саласында инновациялық бағдарланған, бәсекеге қабілетті мамандарды сапалы даярлауды қамтамасыз ету

Ұзақтығы және оқыту формасы

4 жыл – орта білім деңгейінде;

3 жыл ТжКБ базасында ұқсас мамандық бойынша;

2 жыл – жоғарғы білім базасында

Күндізгі, ҚБТ пайдаланумен күндізгі

Оқыту тілі

Қазақ / орыс

Түлектің біліктілік сипаттамасы

Берілетін дәрежесі:

6В07201 «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» білім беру бағдарламасы бойынша техника және технологиялар бакалавры

Маманның лауазымдарының тізбесі: инженер-технолог, тамақ өнімдерін өндіру технологы, қоғамдық тамақтандыру технологы, цех бастығы

Кадрлар даярлау бағытына  лицензияға қосымшаның болуы

Даярлау бағытына  лицензияға қосымша № KZ34LAA00021414  2021 жылдың 02 ақпаннан

Білім беру бағдарламасының аккредитациясының болуы

Мамандандырылған аккредиттеуден өткені туралы куәлік IQAA №KZ34LAA00021414 (005) 23.12.2019 – 20.12.2024

Бағдарламаның бірегейлігі

-


3D тур КЭУ
Антиплагиат
Темпус
Erasmus
TIL